• Cel mai bun preț
  • Reciente
FirsTime & Co. Verdigris Calisto Floarea-Soarelui În Aer Liber Ceas De Perete Și Termometru Set De 2 Piese, Rustic, Analog, 1. în

FirsTime & Co. Verdigris Calisto Floarea-Soarelui În Aer Liber Ceas De Perete Și Termometru Set De 2 Piese, Rustic, Analog, 1.

 
RON 2.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Nimic nu leagă o cameră mai bine decât un ceas grozav, iar cel pe care îl alegeți să îl plasați în casa sau biroul dvs. ar trebui să reflecte personalitatea și stilul dvs. Te auzim. Aduceți un aspect rustic acasă astăzi cu Firs Time & Co. Verdigris Calisto floarea-soarelui interior ceas în aer liber și termometru Set de 2 piese. Fabricat din plastic cu un finisaj bronz antic, acest ceas are un diametru de 16", care este sigur că va fi piesa centrală a oricărui spațiu de locuit. Acest ceas inovator are, de asemenea, un accent sculptat de floarea-soarelui și o față antică cu patină aurie și teal. Găsirea ceasului potrivit pentru a se potrivi stilului dvs. nu a fost niciodată mai ușoară datorită gamei noastre largi de Firs Time & Co. soluții de cronometrare. Dimensiunea contează-Firs Time & Co. Verdigris Calisto Sunflower Ceas interior în aer liber și termometru Set de 2 Piese fiecare are o înălțime de 16", adâncime de 1,12" și lungime de 16", ceea ce le face dimensiunea perfectă pentru orice spațiu exterior, inclusiv terase acoperite, grădini și zone de piscină. Este în detalii-runda noastră Firs Time & Co. Verdigris Calisto floarea-soarelui interior ceas în aer liber și termometru Set de 2 Piese are un finisaj bronz antic și este fabricat din plastic. La modă și funcțional-acest set frumos de ceas și termometru asortat prezintă un accent sculptat de floarea soarelui și o față antică cu patină aurie și teal, făcându-l perfect pentru punți, terase și zone de lângă piscină. HANG in THERE-acest ceas este conceput pentru a fi atârnat pe perete în interior sau în aer liber, sub o zonă acoperită, departe de elemente expuse, cum ar fi căldura extremă, frigul și ploaia. Include 1 slot larg pe fiecare piesă pentru o instalare ușoară. Hardware-ul agățat nu este inclus. Este nevoie de 1 baterie AA pentru funcționare, nu sunt incluse. Stil RUSTIC - indiferent dacă vă mutați într-o casă nouă sau căutați un cadou, faceți o declarație de accent în orice cameră cu o piesă rustică și fermă elegantă și decorativă de la Firs Time & Co.


Caracteristicile ofertei

Oferte similare